torsdag 19 juni 2008

Vi är så bra kompisar så vi kan äta från samma tallrik!


Jo, far och son har verkligen hittat varandra! Det är så gulligt att se hur sugna båda två är på att bli kompisar. Leo har verkligen lagt energi på att försöka se så snäll och gullig ut så att Chess ska våga sig fram och Chess -han är som en kattunge nästan i sättet, väldigt kontaktsökande och impulsiv -nästan lite naiv :-). Till och med Galadriel börjar kunna slappna av en smula -om Chess bara håller sig på replängds avstånd.
Chess har verkligen smält in bra i familjen, det märks att han har haft ett gott hem -han är så tillitsfull och tillgiven. För er som inte känner honom så kan jag berätta att han är nästan exakt som Leo! Han beter sig som Leo och uppför sig som Leo och är väldigt väldigt lik Leo -förutom att han är svart och något mindre. Sedan har han små egenheter också som att han går runt och kuttrar och kvittrar (jamar gör han ibland också -precis som Leo, dvs inte så manligt:-)). Och så är han mycket för att buffa och gnida nos mot nos -dessutom så slickar han gärna i näsan. 
Chess gamla sambo, den imponerande 7 kg stora katten Bars ska enligt uppgift vara oförskämt nöjd med att få slippa lilla Chess. Marie-Louise, ägaren, sade igår att hon inte hade sett Bars så nöjd och glad på 2 år. Så det verkar som att det har löst sig till det bästa för alla parter!


Inga kommentarer: