måndag 30 juni 2008

Tillbaka...

...efter en elak förkylning. Helgen har passerat i ett töcken och minnesbilderna från helgen känns som minnena från en dröm. 
Här kommer lite färska foton på katterna (tagna för en kvart sedan). För er som tycker att jag fokuserar för mycket på katterna för tillfället så kan jag berätta att en av anledningarna att jag vill att Chess ägare, som kollar bloggen dagligen, ska få rapporter från oss om hur det går och hur Chess mår.
Katterna har lite trevande börjat leka med varandra. Ännu är det inte helt avslappnat. Chess vill gärna leka med Galadriel eftersom hon är liten och inte ser så farlig ut. Galadriel fräser, hon har aldrig gillat att leka "jagen". Leo vill gärna jaga Chess, men då blir Chess lite rädd. Leo han är ju van vid att Galadriel aldrig vill leka jagen så han törs liksom inte riktigt heller. MEN lite bus och lek börjar det bli, även om det går långsamt.
Nedan har vi bilder på 1): Chess som dricker ur kran, 2): Två avslappnade herrar och 3): Alla tre katterna.


Det är förresten stor skillnad på att ha 3 katter. Här om dagen klippte vi klorna på samtliga och det blir hela 54 klor att klippa! Nåja, 48 blev det faktiskt eftersom vi fick låta några av Chess bak-klor vara då han morrade och pep och gillade inte alls manikyren.

Inga kommentarer: