fredag 26 september 2008

Espresso-följetången fortsätter.

Jag provar att bifoga en bild på espressomaskinen som vi har beställt, jag hoppas att det ska funka den här gången!
Här är också en beskrivning av den:
Silvia 
Rancilio Silvia Art No 10054 

Rancilio Silvia är en espressomaskin med kommersiell kvalitet för hemmabruk till oslagbart pris. 

Nu med uppdaterad design och stöd för pods! Tillsammans med Rancilos pods kit kan du förutom malet kaffe dessutom använda pods till din Silvia

Byggd i de bästa materialen för åratal av espresso av toppkvalitet. Liksom maskiner för rent kommersiellt bruk har den många delar i mässing, exempelvis kokaren, ledningarna och en förkromad bryggrupp i mässing. Silvian är vacker att skåda och enkel att använda och är enligt oss på espressomania ett riktigt kap. 

Rancilion har en kraftfull mjölkskummare som exempelvis kan skumma mjölk till en stor latte på under 90 sekunder, något ytterst få maskiner i prisklassen klarar av. Du kan också välja att genom mjölskummaren få varmvatten från din Silvia om du vill göra te eller en Caffè americano. 

Maskinens bryggrupp är designad utifrån Rancilios kommersiella produkter och distribuerar värmen jämnare och säkerställer ett jämnt vattenflöde genom kaffet för bästa möjliga extraktion. Den är också utrustad med en mycket kraftfull pump och ett trevägs-ventil för att justera vattentrycket i maskinen efter bryggningen. Den är i övrigt robust konstruerad i rostfritt stål och har en mycket tilltalande "no nonsense" industriell design.

1 kommentar:

Anna Andersson sa...

Så spännande med ny espresso maskin! :) Hoppas att ni blir lika nöjda med er som vi är med vår. Vi är uppe i 1500 koppar sedan vi köpte den i februari (den räknar själv).

Paintbal verkar kul, men tanken på att få blåmärken som dem Thomas har fått frestar mig inte.

KRAM