tisdag 29 september 2009

Frösöflickorna bloggar




Här är ett par bilder som Marcus kusin Bea har tagit på Ester. Det är massa superfina blider!!
Allt är bra här och idag ska vi på badet med Anna och Therese, det blir kul att träffa dem. Ester gillar att bada så det ska bli roligt. Spännande att se om Annas mage växt något sedan i sommras när vi sågs senast.
Den 22 okt åker mamma, jag och Ester ner till Krokstrand för att vara där med dem en vecka. Vi åker sedan tåg tillsammans med Sara och Sebastian upp till Östersund igen och ska förhoppingsvis vara i Alanäset över Allhelgonahelgen. Sara och Sebastian stannar en vecka så vi får nästan två och en halv vecka tillsammans igen. Det känns bra, vi längtar efter dem! Det blir härligt att vara tillsammans och för kusinerna att träffas.
Emma (och ev Anders..?) är på väg upp till Östersund idag. Det var längesedan sist så det ska bli kul! Vi planerar tacomiddag på onsdag.
Hösten är här och igår när jag var ute och gick var det hagel eller snö i regnet, det blåste superkallt och var inte alls särskillt skönt. Idag skiner solen i alla fall men det blåser nu med... Nåja det är väl bara att klä på sig och njuta av den friska luften.
Nu måste jag nog göra mig klar och väcka Ester så vi hinner till badet där vi ska träffas för lunch med Anna och Therese.
Må väl, många kramar Hanna o Ester

Inga kommentarer: