måndag 10 november 2008

Och så en blick framåt.

Nu är det inte ens 3 veckor kvar tills vi åker norrut. Vi har endel att förbereda här, bl a så måste vi fixa bilen så att det går att transportera katterna i den. 28/11 så åker vi till Borlänge och sedan till Östersund. Vi kommer att jobba på distans och vara föräldralediga i skift under december. Det kommer att bli härligt att komma upp och vara där länge. Sedan så är det ju spännande med Hannas mage, vi får väl se om lilla kusinen har kommit när vi kommer upp eller om vi får uppleva det under vår vistelse där. Vi hoppas alla att det inte ska gå så länge över tiden iallafall så att bebisen kommer för nära jul-helgen -det vore ju tråkigt om Hanna och Marcus måste spendera julafton på BB. 
Jag ser också fram emot att vara ledig så länge. Jag har tagit mamma-ledigt f o m 10/12 till efter nyår. Det kostar ju lite, jag får bara 60 kr/dag för de dagar jag är ledig -men det är det säkert värt!

1 kommentar:

Anna Andersson sa...

Gud så härligt med låååång ledigt (nåja, lite distans arbete också, men ändå). Det kan vara välbehövligt efter den tuffa tiden med alla dessa förkylningarna. Så kan du komma tillbaka efter nyår med nya krafter :)

Vi skall fira julen i Vestby i år, men kommer upp i mellandagarna och stannar över nyår.

Kram