måndag 17 november 2008

Längtar efter att få kliva ur ekorr-hjulet!

Om mindre än 2 veckor åker vi till Östersund! Det ska bli så skönt att få slippa lämna-hämta på dagis och väcka Sebastian tidigt på morgonen och göra honom klar för dagis. Han är så trött och det är svårt att komma upp i mörkret. Så det ska bli riktigt skönt att få komma från vardagen lite grann. 
Det är endel att förbereda kvar. Vi har gjort iordning bilen för resan så att katterna kan åka där bak. Jag hoppas att det ska gå bra med Chess -hittills så har vi bara åkt till veterinären med honom och han har aldrig gjort en så lång resa förut. 
Vi har begärt tillfällig adressändring så posten ska gå upp till Jämtland. Det som oroar mig lite är vad mössen ska hitta på när katterna inte är här på en månad (när katten är borta dansar mössen på bordet heter det ju). Men vi får väl se till att inte lämna något ätbart framme så ska det nog gå bra.
Vi längtar iallafall mycket nu! Det ska bli så roligt att få komma upp och uppleva miraklet som ska ske där i december (Hannas bebis ska ju komma till världen!). Och vi har mycket annat mysigt och roligt att se fram emot.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ni är sååå välkomna!!! Vi längtar vi med tills vi får rå om er.
Kramar mamma