söndag 7 juni 2009

Uppdatering från Frösön

Så här fina var vi i fredags när farbror Mathias fyllde 30 år!

Ja, det var länge sedan jag bloggade sist... tiden går fort och räcker inte riktigt till för en småbarnsmamma. Tänkte lägga upp lite bilder på Ester som växer och står i, att hon blir ett halvår nästa lördag känns overkligt! Det har gått så fort samtidigt som det känns som att hon alltid har funnits här hos oss. Vi övar för fullt på att börja äta, det går bra att äta gröt till frukost men hon är inte så förtjust i mat... vi har prövat potatis, palsternacka, morot, brockoli, majs men hon gillar inte så mycket. Men det är väl ingen brådska hon får fortsätta att testa och äta det hon vill så kommer det väl så småningom. Här kommer några bilder på hur det går när vi äter...

Självklart har vi lekt med Leon och Alexander! Obs kolla in Esters tuffa jeanskjol.
Vi har oxå hunnit med att fira bröllopsdag i åre. Där badade vi på det fina äventyrsbadet och jag och Marcus bastade.
Barndop för Neoh, där jag blev stolt gudmor. Det var jättefint dop och många goda kakor. Efter dopet åkte vi direkt till Sundsvall där vi fick en gratis hotellnatt och shopping på IKEA.Och nu senast igår ett besök hos lilla Sigge som föddes 29 maj. Han har otroligt mycket hår och är superfin!

Tack å hej för denna gång! Många kramar till alla!!

2 kommentarer:

Sara sa...

Tack för fina bilder! Kul att se Ester, hon har blivit så stor! Och lik Sebastian (som han såg ut i den åldern). Om 4 veckor är vi tillsammans igen, längtar! Kram!

Anna Andersson sa...

Jätte kul att få se nya bilder på Ester :)