torsdag 3 juli 2008

Storstädning

Igår var det storstädning här hemma, ja med tre katter som fäller vinterpäls för fullt så borde vi egentligen storstäda varje vecka. Men riktigt så roligt är det ju inte så ibland får det gå nästan 2 veckor med bara lite kompletterings städning mellan. Nu är det iallafall fint och vi är redo för GÄSTER! Mamma och pappa kommer nämligen imorgon med sin fina nya bil och det ska bli riktigt roligt! De blir här en vecka och sedan åker vi till Ö-sund tillsammans en vecka. Det känns kul! Nästa vecka kommer också Emma hit några dagar :-)
Sebastian är i en härlig period då allt bara flyter på och han är glad och nöjd för det mesta. Han lär sig så mycket roligt på dagis också. Igår sa han (med bekymrad min): "Jag har tappat sugen nu", men en halv minut senare så var han stolt över att kunna visa upp att han minsann kunde vifta på ögonbrynen. 
Hans Gammelmormor och också lärt honom ett och annat. Hon brukar säga "Du är en förtjusande pojke!" till honom. Det har han ju snappat upp och säger ofta "Du är en förtjusande Mamma!". Och det är ju roligt att höra :-)
Idag är det ca 25 grader varmt och sol från klarblå himmel. Jag sitter framför datorn och jobbar :-( Jag hoppas att vi ska ha en riktigt fin helg som kompensation!

Inga kommentarer: