måndag 28 juli 2008

Semester i Jämtland

Fortsättningen på jämtlands-semestern gick i samma tema. Vi var på Jamtli och tittade på djuren där. Till vårt sällskap hade vi min gamla fallskärms-kollega och vän Lisa och hennes ena dotter Fanny. Tvillingsystern Nora var på dagis och Fanny fick för en gång skull mamma för sig själv!
Dagen efter så var vi i badhusparken med Karin (även kallad "Peppar-karin"). Hon är en riktig lek-tant och ledde snart en kurra-gömma lek med hela lekplatsens ungar.
Sebastian hade sitt 3 års kalas i Alanäset. Det blev tårta i lusthuset och sedan lek med födelsedagspresenterna. Mest Duplo!

Vi hade 4 härliga dagar i Alanäset! Sedan åkte vi tåg från Jämtland på måndag kväll. Det gick jättebra att åka natttåg med Sebastian. Han sov gott hela natten. Tur det för en intensiv dag väntade oss i Göteborg dagen efter.
Vi var först hemma hos Marie-Louise och Peter och gjorde klart köpet av Chess. Så nu är han verkligen vår igen! Det känns så himla bra, som om han alltid varit hos oss. Han är redan en självklar familjemedlem och bandet oss emellan är som förr, när han var kattunge och jag födde upp honom med nappflaska.

Inga kommentarer: